24 okt 2014 18:15

23 jan 2015 14:21

Klart med sjukhusmiljoner

SKARABORG

Skaraborgs sjukhus fick på fredagen definitivt besked om 20 miljoner kronor extra till kompetens- och rekryteringsarbete. Då ställde sig nämligen även Hälso- och sjukvårdsnämnden Östra Skaraborg bakom det beslut som Västra nämnden fattade i onsdags.

Östra nämnden godkände också vårdöverenskommelser med styrelserna för Skaraborgs Sjukhus, Beställd Primärvård, Habilitering & Hälsa, Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Tandvårdsstyrelsen.

Skaraborgs sjukhus fick på fredagen definitivt besked om 20 miljoner kronor extra till kompetens- och rekryteringsarbete. Då ställde sig nämligen även Hälso- och sjukvårdsnämnden Östra Skaraborg bakom det beslut som Västra nämnden fattade i onsdags.

Östra nämnden godkände också vårdöverenskommelser med styrelserna för Skaraborgs Sjukhus, Beställd Primärvård, Habilitering & Hälsa, Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Tandvårdsstyrelsen.