12 sep 2018 15:30

12 sep 2018 15:30

Snattande Mariestadsbo dömd för misshandel

TING

80 dagsböter, totalt 4 000 kronor i böter, blev tingsrättsdomen för en Mariestadsbo i 35-årsåldern som nu döms för ringa misshandel.

16 januari misshandlade han en anställd vid butiken Sött & salt i Mariestad. Personen försökte stoppa Mariestadsbon när han skulle snatta en chipspåse. Han fick då ta emot flera slag mot huvud och hals sedan snattaren vägrat lämna tillbaka varan. Mariestadsbon hade dessutom tidigare startat bråk i butiken och blivit portförbjuden.

Slagen orsakade smärta och ömhet.

 

16 januari misshandlade han en anställd vid butiken Sött & salt i Mariestad. Personen försökte stoppa Mariestadsbon när han skulle snatta en chipspåse. Han fick då ta emot flera slag mot huvud och hals sedan snattaren vägrat lämna tillbaka varan. Mariestadsbon hade dessutom tidigare startat bråk i butiken och blivit portförbjuden.

Slagen orsakade smärta och ömhet.