17 maj 2018 09:06

18 maj 2018 11:46

MT webbsänder från näringslivsgalan

MARIESTAD

I torsdags kväll hölls Mariestads fjärde Näringslivsgala på Jubileumsteatern. Här kan du återuppleva kvällen i hela sin längd.

Drygt 270 gäster samlades för gala. Tal av kommunchefen Kristofer Svensson och kommunalrådet Johan Abrahamsson, underhållning signerad Simon Swahnström och Lürsta sockens husarer med förstärkning och sist men inte minst prisutdelning i flera kategorier och hedersomnämnande av Jens Spendrup utgjorde kvällen.

Drygt 270 gäster samlades för gala. Tal av kommunchefen Kristofer Svensson och kommunalrådet Johan Abrahamsson, underhållning signerad Simon Swahnström och Lürsta sockens husarer med förstärkning och sist men inte minst prisutdelning i flera kategorier och hedersomnämnande av Jens Spendrup utgjorde kvällen.