13 mar 2018 15:08

13 mar 2018 15:08

En person häktad efter knivbråk

HOVA

Det var tidigt i lördags som polisen larmades till en bostad i Hova där en födelsedagsfest skulle ha spårat ur. En knivskuren man påträffades och fördes till sjukhus. Samma morgon grep polisen en person född 1990, misstänkt för försök till mord.

Eftersom många av festens deltagare visade sig vara kraftigt berusade fick polisen vänta på att de skulle nyktra till innan förhör kunde hållas. Under tisdagen begärde åklagarkammaren i Skövde den misstänkte mannen häktad på sannolika skäl försök till mord.

Eftersom många av festens deltagare visade sig vara kraftigt berusade fick polisen vänta på att de skulle nyktra till innan förhör kunde hållas. Under tisdagen begärde åklagarkammaren i Skövde den misstänkte mannen häktad på sannolika skäl försök till mord.