11 okt 2016 17:26

11 okt 2016 17:26

Störningar i kollektivtrafiken

MARIESTAD: Inställda tåg

Personalbrist orsakar störningar i kollektivtrafiken mellan tisdag och onsdag.

Flera avgångar mellan i tågtrafiken mellan Lidköping och Hallsberg/Örebro påverkas under tisdagseftermiddag och onsdagsförmiddag av personalbrist hos Västtrafik. Detta innebär att bland annat att tåget mellan Hallsberg och Mariestad klockan 19.09 är inställt och resenärer med detta tåg får åka ersättningsbuss. Även tidigt på onsdagsmorgonen påverkas tågen mellan Mariestad och Örebro med inställda avgångar. Störningen beräknas pågå från 11 oktober klockan 16:58 till 12 oktober klockan 09:20.

Flera avgångar mellan i tågtrafiken mellan Lidköping och Hallsberg/Örebro påverkas under tisdagseftermiddag och onsdagsförmiddag av personalbrist hos Västtrafik. Detta innebär att bland annat att tåget mellan Hallsberg och Mariestad klockan 19.09 är inställt och resenärer med detta tåg får åka ersättningsbuss. Även tidigt på onsdagsmorgonen påverkas tågen mellan Mariestad och Örebro med inställda avgångar. Störningen beräknas pågå från 11 oktober klockan 16:58 till 12 oktober klockan 09:20.

  • Anna Leijon