07 okt 2016 10:28

07 okt 2016 10:28

Uttröttad bilförare körde vingligt

TING

I juni ska en kvinna i 75-årsåldern, från Trollhättan, orsakat tumult när hon körde personbil på E20 mellan Hova och Mariestad. Det har nu resulterat i ett åtal i Skaraborgs tingsrätt om vårdslöshet i trafik.

Kvinnan ska enligt åtalet ha varit i uttröttat tillstånd och vinglat med sin bil fram och tillbaka mellan körfälten. Hon ska även ha kört om bilar trots mötande trafik. Medtrafikanterna tvingades bromsa och fick väja för att undvika kollision.

Kvinnan har förnekat brott i polisförhör.

Kvinnan ska enligt åtalet ha varit i uttröttat tillstånd och vinglat med sin bil fram och tillbaka mellan körfälten. Hon ska även ha kört om bilar trots mötande trafik. Medtrafikanterna tvingades bromsa och fick väja för att undvika kollision.

Kvinnan har förnekat brott i polisförhör.