07 okt 2016 13:07

07 okt 2016 13:07

Misstänkt har begärt ytterligare förhör

MARIESTAD

Den 8 augusti blev en person knivskuren i Lugnås.

En 35-årige man, som är utpekad för att ligga bakom dådet, har varit häktad sedan den 11 augusti. Han är misstänkt för försök till mord, alternativ försök till grov misshandel, samt olaga frihetsberövande och misshandel.

Under fredagen bestämdes det att mannen ska vara häktad några veckor till eftersom förundersökningen fortfarande inte är klar. 35-åringen har begärt att det ska hållas förhör med ytterligare personer.

Åtal ska i stället väckas senast den 21 oktober

 

En 35-årige man, som är utpekad för att ligga bakom dådet, har varit häktad sedan den 11 augusti. Han är misstänkt för försök till mord, alternativ försök till grov misshandel, samt olaga frihetsberövande och misshandel.

Under fredagen bestämdes det att mannen ska vara häktad några veckor till eftersom förundersökningen fortfarande inte är klar. 35-åringen har begärt att det ska hållas förhör med ytterligare personer.

Åtal ska i stället väckas senast den 21 oktober