22 sep 2016 10:41

23 sep 2016 13:48

Häktad misstänkt för grov misshandel

TING

Under fredagen genomfördes en häktningsförhandling mot den 35-årige man som misstänks ha knivskurit en annan man i Lugnås den 8 augusti.

Tingsrätten bestämde att mannen – som varit häktad sedan 11 augusti – även i fortsättningen ska hållas häktad. Åtal ska väckas senast den 8 oktober. Däremot är han inte längre misstänkt för mordförsök – utan försök till grov misshandel.

Han är även på sannolika skäl misstänkt för olaga frihetsberövande och misshandel.

 

Tingsrätten bestämde att mannen – som varit häktad sedan 11 augusti – även i fortsättningen ska hållas häktad. Åtal ska väckas senast den 8 oktober. Däremot är han inte längre misstänkt för mordförsök – utan försök till grov misshandel.

Han är även på sannolika skäl misstänkt för olaga frihetsberövande och misshandel.