09 sep 2016 13:14

09 sep 2016 13:14

Ny ägare till Mariestadskrog

MARIESTAD

Restaurang Chinatown på Kungsgatan är tillfälligt stängd på grund av ägarbyte.

Krogen har sedan september 2013 drivits av Quang Nguyen, som även driver en restaurang i centrala Skövde. Innan Nguyen tog över hade restaurangen under några år haft stor omsättning på krögare och drivits under olika namn, bland annat Åkanten och Mariestads bar & bistro.

Enligt ett meddelande på restaurangens telefonsvarare ska den nya ägaren ha nypremiär den 21 september.

Krogen har sedan september 2013 drivits av Quang Nguyen, som även driver en restaurang i centrala Skövde. Innan Nguyen tog över hade restaurangen under några år haft stor omsättning på krögare och drivits under olika namn, bland annat Åkanten och Mariestads bar & bistro.

Enligt ett meddelande på restaurangens telefonsvarare ska den nya ägaren ha nypremiär den 21 september.