17 aug 2016 15:33

17 aug 2016 15:33

Gratis bio för barn

MARIESTAD

På måndag har alla barn och ungdomar mellan 6-15 år chansen att gå på bio helt utan kostnad.

Zootopia och Spirited away visas på Saga bio i Mariestad och de unga besökarna bjuds på popcorn och dricka. Zooptopia är en däggdjursmetropol där alla världens djur lever tillsammans, allt från små näbbmöss till stora elefanter. I Spirited away får besökarna lära känna Chihiro som hamnar i en magisk värld där hennes föräldrar förvandlas till grisar och hon tvingas arbeta hos häxan Yubaba.

Zootopia och Spirited away visas på Saga bio i Mariestad och de unga besökarna bjuds på popcorn och dricka. Zooptopia är en däggdjursmetropol där alla världens djur lever tillsammans, allt från små näbbmöss till stora elefanter. I Spirited away får besökarna lära känna Chihiro som hamnar i en magisk värld där hennes föräldrar förvandlas till grisar och hon tvingas arbeta hos häxan Yubaba.