08 aug 2016 16:10

08 aug 2016 16:10

34-åring åtalad för knarkbrott

TINGET

En 34-årig kvinna har åtalats vid Skaraborgs tingsrätt misstänkt för grov olovlig körning och två ringa narkotikabrott.

Enligt åtalet ska hon den 19 mars, vid Stenbäcken i Töreboda, ha kört bil utan körkort – ett brott hon tidigare dömts för. Den 28 januari ska hon ha missbrukat amfetamin i Skövde och den 11 juni ska hon ha använt narkotika vid Skara sommarland. Den åtalade har erkänt brotten i polisförhör.

Åklagaren anser inte att huvudförhandlings behövs och yrkar på 80 dagsböter som påföljd.

Enligt åtalet ska hon den 19 mars, vid Stenbäcken i Töreboda, ha kört bil utan körkort – ett brott hon tidigare dömts för. Den 28 januari ska hon ha missbrukat amfetamin i Skövde och den 11 juni ska hon ha använt narkotika vid Skara sommarland. Den åtalade har erkänt brotten i polisförhör.

Åklagaren anser inte att huvudförhandlings behövs och yrkar på 80 dagsböter som påföljd.