06 aug 2016 09:40

06 aug 2016 11:10

Man gripen efter villainbrott

MARIESTAD

Under lördagsmorgonen utsattes en villa på Vintervägen för inbrott.

Villaägarna larmade polis strax efter 06:00 efter att de hittat den misstänkta gärningsmannen sovande i hushållets bil. Mannen vaknade när polisen kom till platsen och han greps misstänkt för grov stöld.

Enligt polisen har mannen brutit sig in i huset via en inglasad altan och stulit saker, därefter tog sig gärningsmannen in i bilen och somnade. Den misstänkta mannen, född 1981, är hemmahörande i Töreboda kommun.

 

 

Villaägarna larmade polis strax efter 06:00 efter att de hittat den misstänkta gärningsmannen sovande i hushållets bil. Mannen vaknade när polisen kom till platsen och han greps misstänkt för grov stöld.

Enligt polisen har mannen brutit sig in i huset via en inglasad altan och stulit saker, därefter tog sig gärningsmannen in i bilen och somnade. Den misstänkta mannen, född 1981, är hemmahörande i Töreboda kommun.