27 jul 2016 13:43

27 jul 2016 13:43

Giltig parkering?

MARIESTAD: Östra Skolgatan blev till uppgift för bilister

En MT-läsare uppmärksammade i tisdags ett fordon som var parkerad på en lite annorlunda plats.

Korrekt utrustat med p-biljett hade en Volvo ställts av på Kungsgatan precis i korsningen till Östra Skolgatan. Parkeringen orsakade lite problem för dem som ville svänga in till höger men som man ser på denna bild löst den blåa SUV:n detta galant och svängde in framför den mitt på infarten parkerade Volvon.

Korrekt utrustat med p-biljett hade en Volvo ställts av på Kungsgatan precis i korsningen till Östra Skolgatan. Parkeringen orsakade lite problem för dem som ville svänga in till höger men som man ser på denna bild löst den blåa SUV:n detta galant och svängde in framför den mitt på infarten parkerade Volvon.