14 jul 2016 08:58

14 jul 2016 08:58

Cykeltjuvar krossade ruta

MARIESTAD

Två män misstänks för skadegörelse, cykelstöld och brott mot knivlagen.

Männen slog in en ruta på Mariegärdes väg vid 21-tiden på onsdagskvällen. I samband med skadegörelsen stal de också en cykel från källaren. Polisen larmades till platsen och lyckades identifiera personerna samt beslagta cykeln. När männen visiterades fann polisen någon form av kniv, vilket är ett brott mot knivlagen.

Den ena mannen är från Mariestad och i 30-årsåldern medan kumpanen är i 35-årsåldern och hemmahörande i Tidan.

Männen slog in en ruta på Mariegärdes väg vid 21-tiden på onsdagskvällen. I samband med skadegörelsen stal de också en cykel från källaren. Polisen larmades till platsen och lyckades identifiera personerna samt beslagta cykeln. När männen visiterades fann polisen någon form av kniv, vilket är ett brott mot knivlagen.

Den ena mannen är från Mariestad och i 30-årsåldern medan kumpanen är i 35-årsåldern och hemmahörande i Tidan.