12 jul 2016 09:09

12 jul 2016 09:09

12 000 kronor stals på gym

MARIESTAD

En kvinna blev bestulen på sin plånbok – innehållande 12 000 kronor – på Korpens gym i Mariestad.

Händelsen inträffade klockan 09.45 på måndagsförmiddagen.

Kvinnan ställde ifrån sin väska i ett personalutrymme och gick sedan iväg för att göra ett ärende i lokalen. Några minuter senare noterade hon en man och även att kontorsdörren var öppen. Den misstänkte mannen lyckades dock komma undan.

– Det var även en annan besökare på Korpen som kände igen honom. Det är en man i 50-årsåldern och hemmahörande i Töreboda. För oss är det en ytterst välkänd man, säger Roland Svensson på Mariestadspolisen.

Mannen hämtades in till förhör under måndagen, men frigavs av åklagaren.

Händelsen inträffade klockan 09.45 på måndagsförmiddagen.

Kvinnan ställde ifrån sin väska i ett personalutrymme och gick sedan iväg för att göra ett ärende i lokalen. Några minuter senare noterade hon en man och även att kontorsdörren var öppen. Den misstänkte mannen lyckades dock komma undan.

– Det var även en annan besökare på Korpen som kände igen honom. Det är en man i 50-årsåldern och hemmahörande i Töreboda. För oss är det en ytterst välkänd man, säger Roland Svensson på Mariestadspolisen.

Mannen hämtades in till förhör under måndagen, men frigavs av åklagaren.