07 jul 2016 21:23

07 jul 2016 22:43

Man anhållen efter butiksstöld

LYRESTAD

Freijs livsmedel i Lyrestad drabbades av en stöld vid 16-tiden på torsdagen.

Fyra män ska ha tagit sig in i Ica-butiken och stulit lotter som förvarades i ett skåp på lagret. Värdet på lotterna uppges vara cirka 10 000 kronor.

Efter stölden försvann tre utav männen från platsen i en ljusgrå Saab 9-5. Den fjärde, en man född 1993, hann inte tillbaka till bilen innan den stack iväg. En ledig polisman råkade befinna sig vid livsmedelsbutiken och kunde gripa mannen. Han anhölls senare under dagen.

– Förhör har hållits med mannen och han är misstänkt för stöld. Vi har även goda uppgifter kring de tre övriga männen och vilken bil som har använts vid tillfället, säger Håkan Fast, inre befäl vid polisen i Skövde.

Enligt polisen är bilen efterlyst och man har även övervakningsfilm från platsen som kan tillföra utredningen.

Fyra män ska ha tagit sig in i Ica-butiken och stulit lotter som förvarades i ett skåp på lagret. Värdet på lotterna uppges vara cirka 10 000 kronor.

Efter stölden försvann tre utav männen från platsen i en ljusgrå Saab 9-5. Den fjärde, en man född 1993, hann inte tillbaka till bilen innan den stack iväg. En ledig polisman råkade befinna sig vid livsmedelsbutiken och kunde gripa mannen. Han anhölls senare under dagen.

– Förhör har hållits med mannen och han är misstänkt för stöld. Vi har även goda uppgifter kring de tre övriga männen och vilken bil som har använts vid tillfället, säger Håkan Fast, inre befäl vid polisen i Skövde.

Enligt polisen är bilen efterlyst och man har även övervakningsfilm från platsen som kan tillföra utredningen.