28 jun 2016 16:30

28 jun 2016 16:30

Bestulen på hela bohaget

MARIESTAD

En man boende på Mariegärdes väg i Mariestad har blivit utsatt för stöld.

På torsdag var det tänkt att mannen skulle flytta från sin nuvarande bostad, och under några dagar har hela bohaget förvarats i ett källarförråd. På tisdagsförmiddagen kontaktade han polisen och berättade att samtliga tillhörigheter, till ett värde av tiotusentals kronor, stulits.

– Någon har klippt sönder låset och tagit sig in i förrådet. På platsen fanns även verktyg som troligen använts vid stölden. Vi har tagit de i beslag och under eftermiddagen har tekniker varit på plats, säger Ulla Brehm, presstalesman på polisen.

På torsdag var det tänkt att mannen skulle flytta från sin nuvarande bostad, och under några dagar har hela bohaget förvarats i ett källarförråd. På tisdagsförmiddagen kontaktade han polisen och berättade att samtliga tillhörigheter, till ett värde av tiotusentals kronor, stulits.

– Någon har klippt sönder låset och tagit sig in i förrådet. På platsen fanns även verktyg som troligen använts vid stölden. Vi har tagit de i beslag och under eftermiddagen har tekniker varit på plats, säger Ulla Brehm, presstalesman på polisen.