13 jun 2016 10:27

13 jun 2016 10:27

Efterlyst 35-åring gripen

MARIESTAD: Hade yxa, kniv och knark på sig

För en vecka sedan gjorde polisens piketstyrka från Göteborg en insats på Bergsgatan i Mariestad. Polisen hade fått tips att den efterlyste 35-åringen, som anses labil och opålitlig, befann sig där. Men mannen, som ska avtjäna en månads fängelse för några mindre brott, var inte där.

För några år sedan var det stort pådrag i Halvfara när samma man hade förskansat sig i ett hus med ett skjutvapen. Även då var piketstyrkan på plats, men händelsen fick en lugn upplösning.

På måndagsmorgonen upptäckte en polispatrull mannen på Prebendegatan och grep honom. Han bar då yxa och kniv och hade flera olika sorters narkotiska preparat på sig. Han fördes direkt till häktet för vidarebefordran till aktuellt fängelse.

För några år sedan var det stort pådrag i Halvfara när samma man hade förskansat sig i ett hus med ett skjutvapen. Även då var piketstyrkan på plats, men händelsen fick en lugn upplösning.

På måndagsmorgonen upptäckte en polispatrull mannen på Prebendegatan och grep honom. Han bar då yxa och kniv och hade flera olika sorters narkotiska preparat på sig. Han fördes direkt till häktet för vidarebefordran till aktuellt fängelse.