03 jun 2016 10:50

03 jun 2016 10:50

Puttade ut bluffaren från lägenheten

MARIESTAD

En 90-årig Mariestadskvinna fick vid 16.30-tiden i onsdags besök av en kvinnlig bedragare som sade sig komma från kommunen.

Besökaren ville ha en underskrift på ett papper, men den äldre kvinnan fattade misstankar om att inte allt stod rätt till och puttade ut personen från lägenheten. När hon lyckades med detta gick hon till fönstret och såg besökaren åka iväg i en bil med två män.

Polisen varnar alla äldre att släppa in någon obekant.

Besökaren ville ha en underskrift på ett papper, men den äldre kvinnan fattade misstankar om att inte allt stod rätt till och puttade ut personen från lägenheten. När hon lyckades med detta gick hon till fönstret och såg besökaren åka iväg i en bil med två män.

Polisen varnar alla äldre att släppa in någon obekant.