03 jun 2016 11:16

03 jun 2016 11:16

Föreslår minnesträdgård i Humleparken

MARIESTAD

Susanne Westberg ser gärna att de boende på Humlets äldreboende får en härlig upplevelse och stimulans i form av en minnenas och sinnenas trädgård i Humleparken. I ett medborgarförslag konstaterar Susanne att parken bakom Humlet är lite av en dold pärla i centrala Mariestad med stor utvecklingspotential.

Med hjälp av Dacapo ser Susanne Westberg möjligheter att göra något riktigt bra av parken. Hon föreslår en indelning av parken i olika områden. Det kan röra sig om porlande vatten, konstföremål, växter i olika årstider, bord, bänkar, parasoll och annat som skänker en stunds välbefinnande.

Fullmäktige har skickat vidare förslaget för beredning.

 

Med hjälp av Dacapo ser Susanne Westberg möjligheter att göra något riktigt bra av parken. Hon föreslår en indelning av parken i olika områden. Det kan röra sig om porlande vatten, konstföremål, växter i olika årstider, bord, bänkar, parasoll och annat som skänker en stunds välbefinnande.

Fullmäktige har skickat vidare förslaget för beredning.