02 jun 2016 11:20

02 jun 2016 11:20

Emmylie fick chansen i semifinalen

MARIESTAD: Gladiatorerna

På fredag är Emmylie Nordh från Mariestad i semifinal i TV4-programmet Gladiatorerna.
– Jag fick chansen sedan motståndaren Sara Trolte blev sjuk, säger Emmylie.

Med en framgångsrik landslagskarriär i judo är Emmylie Nordh, 30, både stark, smidig, orädd och med bra balans.

Hon håller sig förstås i bra form fortfarande.

– Jag tränar crossfit och det blir ungefär ett pass om dagen. Det ger bra kondition och styrka, berättar Mariestadstjejen.

Programmet Gladiatorerna spelades in i Sundsvall under två intensiva höstveckor – och Emmylie kan förstås inte avslöja för mycket om inspelningarna.

– Efter att ha förlorat mot Sara Trolte fick jag ändå chansen att köra semifinalen Matilda Almquist (Huddinge) sedan Sara blivit sjuk. Jag tycker det var mindre nervöst att tävla i semifinalen. Redan nu ligger det ute ett klipp på Gladiatorernas Facebook från semifinalen när jag tävlar mot Amazon på hängbron, berättar Emmylie.

Hur kändes det att vara med i Gladiatorerna?

– Det var en jättekul upplevelse och jag lärde mig känna massor av trevliga människor, säger Emmylie nöjt.

Med en framgångsrik landslagskarriär i judo är Emmylie Nordh, 30, både stark, smidig, orädd och med bra balans.

Hon håller sig förstås i bra form fortfarande.

– Jag tränar crossfit och det blir ungefär ett pass om dagen. Det ger bra kondition och styrka, berättar Mariestadstjejen.

Programmet Gladiatorerna spelades in i Sundsvall under två intensiva höstveckor – och Emmylie kan förstås inte avslöja för mycket om inspelningarna.

– Efter att ha förlorat mot Sara Trolte fick jag ändå chansen att köra semifinalen Matilda Almquist (Huddinge) sedan Sara blivit sjuk. Jag tycker det var mindre nervöst att tävla i semifinalen. Redan nu ligger det ute ett klipp på Gladiatorernas Facebook från semifinalen när jag tävlar mot Amazon på hängbron, berättar Emmylie.

Hur kändes det att vara med i Gladiatorerna?

– Det var en jättekul upplevelse och jag lärde mig känna massor av trevliga människor, säger Emmylie nöjt.