29 maj 2016 13:45

29 maj 2016 18:54

30-åring misstänkt för misshandel

MARIESTAD

(UPPDATERAD) Polisen betraktade lördagens bilträff i Mariestad som lugn. Ett misshandelsfall, ett drograttfylleri och sex omhändertagna för fylleri rapporterades dock.

Vid Kotorget på Bangatan blev en man född 1991 slagen i ansiktet med en knuten hand. Polisen har identifierat den misstänkte, som är född 1986 och hemmahörande i Tidaholms kommun. Händelsen inträffade vid 23.30-tiden på kvällen. Målsägande ska ha klarat sig utan allvarligare skador.

Tidigare under kvällen stoppade polisen en bilist på Stockholmsvägen. Han misstänks ha kört rattfull under påverkan av narkotika. Han är även misstänkt för olovlig körning och för att ej stannat på polismans tecken. Mannen, som är född 1996, bor i Örebro.

Polisen hade under lördagen kallat in extra resurser för att hålla ordning vid festligheterna i Mariestad.

 

Vid Kotorget på Bangatan blev en man född 1991 slagen i ansiktet med en knuten hand. Polisen har identifierat den misstänkte, som är född 1986 och hemmahörande i Tidaholms kommun. Händelsen inträffade vid 23.30-tiden på kvällen. Målsägande ska ha klarat sig utan allvarligare skador.

Tidigare under kvällen stoppade polisen en bilist på Stockholmsvägen. Han misstänks ha kört rattfull under påverkan av narkotika. Han är även misstänkt för olovlig körning och för att ej stannat på polismans tecken. Mannen, som är född 1996, bor i Örebro.

Polisen hade under lördagen kallat in extra resurser för att hålla ordning vid festligheterna i Mariestad.