28 maj 2016 10:33

28 maj 2016 10:33

E20-olycka och skadegörelse

En singelolycka med lastbil inträffade på E20 klockan 02.50 på lördagsmorgonen. Enligt polisen klarade sig föraren utan skador. Delar av ett viltstängsel förstördes dock. Olyckan skedde vid Lyrestad, strax efter Göta kanal-bron i riktning mot Mariestad.

Skadegörelse. Vid 01.30-tiden natten mot lördagen fick polisen larm om en skadegörelse på Börstorpsgatan i Töreboda. Någon har krossat fönstret till en entrédörr genom att kasta stenar. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

 

Olovlig körning. På fredagseftermiddagen blev en man i 40-årsåldern, hemmahörande i Falköping, stannad av polisen på Lindebäcksvägen i Mariestad. Det visade sig att mannen saknade körkort och han är därmed misstänkt för olovlig körning.

 

Rattfylleri. En ung man från Töreboda, född 1997, misstänks för rattfylleri och olovlig körning. Han stoppades av en polispatrull på Kanalvägen i Töreboda vid 23.30-tiden på fredagskvällen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skadegörelse. Vid 01.30-tiden natten mot lördagen fick polisen larm om en skadegörelse på Börstorpsgatan i Töreboda. Någon har krossat fönstret till en entrédörr genom att kasta stenar. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

 

Olovlig körning. På fredagseftermiddagen blev en man i 40-årsåldern, hemmahörande i Falköping, stannad av polisen på Lindebäcksvägen i Mariestad. Det visade sig att mannen saknade körkort och han är därmed misstänkt för olovlig körning.

 

Rattfylleri. En ung man från Töreboda, född 1997, misstänks för rattfylleri och olovlig körning. Han stoppades av en polispatrull på Kanalvägen i Töreboda vid 23.30-tiden på fredagskvällen.