23 maj 2016 21:09

23 maj 2016 21:09

Guld och smycken stals

MARIESTAD

Ytterligare ett bostadsinbrott har ägt rum på Ekudden i Mariestad.

I lördags upptäckte en villaägare på Hällristningsvägen att ett fönster krossats och att tjuvarna tagit sig in i bostaden. Någon gång mellan fredag och måndag ska även en villa på Vikingavägen ha blivit utsatt för inbrott.

Ägaren till huset var bortrest över helgen och när han återvände hem på måndagen insåg han någon rotat igenom bostaden. Gärningsmännen ska ha tagit sig genom ett fönster på baksidan. Bland stöldgodset fanns guld och smycken. Polisens tekniker ska undersöka villan närmare under tisdagen.

I lördags upptäckte en villaägare på Hällristningsvägen att ett fönster krossats och att tjuvarna tagit sig in i bostaden. Någon gång mellan fredag och måndag ska även en villa på Vikingavägen ha blivit utsatt för inbrott.

Ägaren till huset var bortrest över helgen och när han återvände hem på måndagen insåg han någon rotat igenom bostaden. Gärningsmännen ska ha tagit sig genom ett fönster på baksidan. Bland stöldgodset fanns guld och smycken. Polisens tekniker ska undersöka villan närmare under tisdagen.