2016-05-18 06:00

2016-05-18 06:00

Han chansade och lär slippa sanktion

MARIESTAD: Här har håvats in hyresintäkter på tillståndslöst boende

Ägaren till Sjöstadens varv AB, Mats Forsgren, tog en rövare och har nu bedrivit studentboende ett helt läsår utan att hans kontorslokal har bygglov för detta ändamål. Och det mesta talar för att han kommer undan sanktionsavgift och andra påföljder trots det uppenbara regelbrottet.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: mariestadstidningen.se, sla.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto