13 maj 2016 11:27

13 maj 2016 11:27

Fler fall i åtal om barnvåldtäkt?

TING

Åtalet mot de män i norra Skaraborg som misstänks för barnvåldtäkt kan komma att omfatta fler barn än utredningen hittills gjort gällande. Åklagaren behöver dock ytterligare två veckor på sig innan åtal kan väckas.

De två män från norra Skaraborg – en lärare och en egenföretagare – som sedan i början på april sitter häktade misstänkta för grova sexuella övergrepp mot barn, får vänta på rättegång några veckor till. Skaraborgs Tingsrätt har, på begäran av åklagaren, förlängt åtalstiden till den 27 maj.

Enligt häktningsframställan omfattar utredningen fyra brottsoffer, men enligt P4 Skaraborg kommer åtalet mot egenföretagaren att gälla ytterligare två barn. Läraren är misstänkt för grov våldtäkt, våldtäkt och utnyttjande för sexuell posering mot ett barn

Kammaråklagare Karin Lundström-Kron uppger till P4 Skaraborg att det tillkommit brottsmisstankar, men vilka dessa misstankar är kommer att framgå först då åtalet väcks.

De två män från norra Skaraborg – en lärare och en egenföretagare – som sedan i början på april sitter häktade misstänkta för grova sexuella övergrepp mot barn, får vänta på rättegång några veckor till. Skaraborgs Tingsrätt har, på begäran av åklagaren, förlängt åtalstiden till den 27 maj.

Enligt häktningsframställan omfattar utredningen fyra brottsoffer, men enligt P4 Skaraborg kommer åtalet mot egenföretagaren att gälla ytterligare två barn. Läraren är misstänkt för grov våldtäkt, våldtäkt och utnyttjande för sexuell posering mot ett barn

Kammaråklagare Karin Lundström-Kron uppger till P4 Skaraborg att det tillkommit brottsmisstankar, men vilka dessa misstankar är kommer att framgå först då åtalet väcks.