27 apr 2016 18:17

27 apr 2016 18:17

Ekeroth huvudman i Alfa-stiftelsen

MARIESTAD

Ida Ekeroth, tillträdande oppositionsråd i Mariestad, valdes in som en av fem huvudmän vid Sparbanksstiftelsen Alfas årsstämma i Jönköping.
På årsstämman avtackades Tommy Hjalmarsson, Habo, efter tolv år som vd respektive ordförande i stiftelsen.

– Tommy Hjalmarsson har på ett påtagligt sätt bidragit till att lotsa stiftelsen genom finanskrisen, varit ledamot i Swedbanks valberedning och han har engagerat sig djupt i stiftelsens verksamhet, säger stiftelsens nyvalde ordförande Peter Karlström.

Noterbart är att förre Kristdemokraternas före detta partiledare Göran Hägglund, Jönköping valdes in som ny styrelseledamot.

Styrelsen har följande sammansättning; ordförande Peter Karlström, Söderköping, vice ordförande Annette Björkman, Karlstad, Mikael Fröler, Reftele, Kenneth Råsberg, Aneby, Lars Stjernkvist, Norrköping, Sonja Johansson, Hjo, Brita-Kajsa Lindström, Skövde och Göran Hägglund, Jönköping.

Till nya huvudmän valdes Lars Lejon, Värnamo, Emma Nord, Vaggeryd, Håkan Johansson, Skövde, Ida Ekeroth, Mariestad och Mattias Lennartsson, Hjo.

– Tommy Hjalmarsson har på ett påtagligt sätt bidragit till att lotsa stiftelsen genom finanskrisen, varit ledamot i Swedbanks valberedning och han har engagerat sig djupt i stiftelsens verksamhet, säger stiftelsens nyvalde ordförande Peter Karlström.

Noterbart är att förre Kristdemokraternas före detta partiledare Göran Hägglund, Jönköping valdes in som ny styrelseledamot.

Styrelsen har följande sammansättning; ordförande Peter Karlström, Söderköping, vice ordförande Annette Björkman, Karlstad, Mikael Fröler, Reftele, Kenneth Råsberg, Aneby, Lars Stjernkvist, Norrköping, Sonja Johansson, Hjo, Brita-Kajsa Lindström, Skövde och Göran Hägglund, Jönköping.

Till nya huvudmän valdes Lars Lejon, Värnamo, Emma Nord, Vaggeryd, Håkan Johansson, Skövde, Ida Ekeroth, Mariestad och Mattias Lennartsson, Hjo.