08 apr 2016 10:28

08 apr 2016 10:28

Efterlyst greps och fördes till häktet

MARIESTAD

Vid tolvtiden mitt på torsdagen fick polisen ett tips om att en man gick och tittade in i parkerade bilar vid Coop.

När polispatrullen kom dit uppmärksammade poliserna att en bekant 57-åring från Töreboda körde ifrån platsen i en bil. Mannen stoppades av polisen och misstänks för grov olovlig körning. Han var dessutom efterlyst för att avtjäna ett fängelsestraff och fördes direkt till häktet. Bilen togs i beslag.

När polispatrullen kom dit uppmärksammade poliserna att en bekant 57-åring från Töreboda körde ifrån platsen i en bil. Mannen stoppades av polisen och misstänks för grov olovlig körning. Han var dessutom efterlyst för att avtjäna ett fängelsestraff och fördes direkt till häktet. Bilen togs i beslag.