10 mar 2016 13:03

10 mar 2016 13:03

Med i fint sällskap

MARIESTAD: Strandgården nominerad i Årets Bygge

Strandgården, ett bygge av kommunala bostadsbolaget Mariehus, var en av 20 nominerade till Årets Bygge 2016.

Tävlingen lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi och form.
 Vid prisutdelningen på anrika Cirkus i Stockholm blev det dock Malmö live som tog hem förstapriset.

Malmö Live är konserthus, kongressanläggning och hotell i ett. I kvarteret ligger dessutom flera byggnader med kontor och bostäder.

Juryn för Årets Bygge 2016 bestod av: Mårten Lindström, More 10 AB, ordförande, Erik Hellqvist, Svensk Byggtjänst, Staffan Åkerlund, Tidningen Byggindustrin, Magnus Everitt, Installatörsföretagen, Eva Schelin, IQ Samhällsbyggnad, Lisa Daram, Arkus och Reinhold Lennebo, Fastighetsägarna.

– Teamet bakom Malmö Live har lyckats lösa en komplex situation med byggplats mitt i befintlig bebyggelse och en järnvägstunnel under byggplatsen, sa Mårten Lindström, ordförande för Byggopusjuryn, till tidningen Byggindustri

Tävlingen lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi och form.
 Vid prisutdelningen på anrika Cirkus i Stockholm blev det dock Malmö live som tog hem förstapriset.

Malmö Live är konserthus, kongressanläggning och hotell i ett. I kvarteret ligger dessutom flera byggnader med kontor och bostäder.

Juryn för Årets Bygge 2016 bestod av: Mårten Lindström, More 10 AB, ordförande, Erik Hellqvist, Svensk Byggtjänst, Staffan Åkerlund, Tidningen Byggindustrin, Magnus Everitt, Installatörsföretagen, Eva Schelin, IQ Samhällsbyggnad, Lisa Daram, Arkus och Reinhold Lennebo, Fastighetsägarna.

– Teamet bakom Malmö Live har lyckats lösa en komplex situation med byggplats mitt i befintlig bebyggelse och en järnvägstunnel under byggplatsen, sa Mårten Lindström, ordförande för Byggopusjuryn, till tidningen Byggindustri