09 mar 2016 13:27

09 mar 2016 15:45

Två bilar i krock på Marieforsleden

MARIESTAD

Strax före 13 på onsdagen kolliderade två bilar i korsningen Marieforsleden–Muggebovägen.
Tre personer var inblandade i olyckan, men ingen skadades allvarligt.

Larmet kom 12.54 sedan två bilar hade kolliderat i den olycksdrabbade korsningen.

En av bilarna kom i riktning från Bångahagen. En annan bilist, som kom på Muggebovägen på väg in mot stan.

Bilföraren på Muggebovägen verkar inte ha sett fordonet på Marieforsleden utan körde rakt ut i korsningen. Mötet slutade med en rejäl smäll och båda bilarna hamnade i diket på var sin sida med rejäla plåtskador.

Sjukhus

Polis, ambulans och räddningstjänst var plats och trafiken var tillfälligtvis avstängd på Marieforsleden

Samtliga inblandade personer – totalt tre stycken – fördes till sjukhus för kontroll men verkar ha klarat sig utan några allvarliga skador. En blödde dock från en jack i kinden och de två andra klagade över bröstsmärtor, samt ont i axeln/nacken.

Larmet kom 12.54 sedan två bilar hade kolliderat i den olycksdrabbade korsningen.

En av bilarna kom i riktning från Bångahagen. En annan bilist, som kom på Muggebovägen på väg in mot stan.

Bilföraren på Muggebovägen verkar inte ha sett fordonet på Marieforsleden utan körde rakt ut i korsningen. Mötet slutade med en rejäl smäll och båda bilarna hamnade i diket på var sin sida med rejäla plåtskador.

Sjukhus

Polis, ambulans och räddningstjänst var plats och trafiken var tillfälligtvis avstängd på Marieforsleden

Samtliga inblandade personer – totalt tre stycken – fördes till sjukhus för kontroll men verkar ha klarat sig utan några allvarliga skador. En blödde dock från en jack i kinden och de två andra klagade över bröstsmärtor, samt ont i axeln/nacken.

  • Per Warvlin