09 mar 2016 17:45

09 mar 2016 17:45

Påverkad bilförare stoppades

MARIESTAD

Strax före klockan 17 på onsdagen stoppades en bilist i centrala Mariestad.

Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han misstänks för drograttfylleri, men även för grov olovlig körning eftersom han saknar körkort och ändå har kört bil flera gånger. Bilen togs därför i beslag.

I bilen fanns också en jämnårig kvinna som bar kniv, vilket gör att hon också misstänks för brott, nämligen mot knivlagen.

Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han misstänks för drograttfylleri, men även för grov olovlig körning eftersom han saknar körkort och ändå har kört bil flera gånger. Bilen togs därför i beslag.

I bilen fanns också en jämnårig kvinna som bar kniv, vilket gör att hon också misstänks för brott, nämligen mot knivlagen.