24 feb 2016 13:09

24 feb 2016 13:09

Vansinnesföraren fick fängelse

TING: Fälld för 33 brott

Fälld för 33 brott och dömd till åtta månaders fängelse.
Det blev domen för en 25-årig Mariestadsbo, som flera gånger kört påverkad och vårdslöst i trafiken.

I februari förra året låg han bakom ett vansinnesdåd när han våldsamt krockade i korsningen vid badhuset med polisen i hasorna. Alla inblandade klarade sig utan allvarliga skador.

25-åringen – som förekommer under 21 avsnitt i belastningsregistret från 2008 och framåt – greps på platsen. Men brottsligheten har fortsatt. Gång på gång har han kört på fyllan och agerat vårdlöst i trafiken.

Många

25-åringen, som saknar körkort, döms nu för 33 brott – samtliga brott är begångna mellan januari och augusti 2015: Tre grova rattfyllerier, tre rattfyllerier normalgraden, åtta fall av grov olovlig körning, åtta narkotikabrott, två grov vårdslöshet i trafik, tre brott mot knivlagen, tre snatterier, våldsamt motstånd, stöld och obehörig avvikande från olycksplats.

I februari förra året låg han bakom ett vansinnesdåd när han våldsamt krockade i korsningen vid badhuset med polisen i hasorna. Alla inblandade klarade sig utan allvarliga skador.

25-åringen – som förekommer under 21 avsnitt i belastningsregistret från 2008 och framåt – greps på platsen. Men brottsligheten har fortsatt. Gång på gång har han kört på fyllan och agerat vårdlöst i trafiken.

Många

25-åringen, som saknar körkort, döms nu för 33 brott – samtliga brott är begångna mellan januari och augusti 2015: Tre grova rattfyllerier, tre rattfyllerier normalgraden, åtta fall av grov olovlig körning, åtta narkotikabrott, två grov vårdslöshet i trafik, tre brott mot knivlagen, tre snatterier, våldsamt motstånd, stöld och obehörig avvikande från olycksplats.