04 feb 2016 18:48

04 feb 2016 18:48

Leksbergs femmor föll i semifinalen

MARIESTAD

Oliiiidligt spännande, men det räckte inte hela vägen fram för Leksbergs skola i semifinalen mot Timmersdala skola i ”Vi i femman”.

Alice Uutela och Hannes Kram försvarade Leksbergs färger med den äran, men gick bet på några frågor. Exempelvis matteuppgiften där de skulle räkna ut hur lång tid det tar att simma en kilometer om varje längd i en 50-metersbassäng tar en minut att simma.

– Man får hjärnsläpp ibland, sa Leksbergsduon i radions direktsändning.

Lagen följdes åt och inför den avslutande stegen var Timmersdala i fem poängs ledning. Inget av lagen lyckades dock pricka in att det var Heliga Birgitta som efterfrågades, vilket innebar att Timmersdala höll undan och kammade hem segern, 26–21.

På tisdag avgörs Skaraborgsfinalen i klassikern ”Vi i femman”; en kamp som står mellan Timmersdala och Valleskolan i Axvall.

Alice Uutela och Hannes Kram försvarade Leksbergs färger med den äran, men gick bet på några frågor. Exempelvis matteuppgiften där de skulle räkna ut hur lång tid det tar att simma en kilometer om varje längd i en 50-metersbassäng tar en minut att simma.

– Man får hjärnsläpp ibland, sa Leksbergsduon i radions direktsändning.

Lagen följdes åt och inför den avslutande stegen var Timmersdala i fem poängs ledning. Inget av lagen lyckades dock pricka in att det var Heliga Birgitta som efterfrågades, vilket innebar att Timmersdala höll undan och kammade hem segern, 26–21.

På tisdag avgörs Skaraborgsfinalen i klassikern ”Vi i femman”; en kamp som står mellan Timmersdala och Valleskolan i Axvall.