31 jan 2016 14:11

31 jan 2016 14:11

Vinglig färd på E20

MARIESTAD

Strax före klockan ett på söndagseftermiddagen fick polisen larm om en mindre lastbil vars framfart på E20 var något osäker.

Bilen, som var på väg norrut, vinglade och var, enligt larmet, nära att krocka med flera mötande fordon. Polisen tog upp jakten och när de kom i kapp, norr om Hasslerör, hade redan en medtrafikant lyckats få stopp på lastbilen.

Lastbilens förare, en 30-åring från Lidköping, visade tecken på att vara påverkad och misstänks nu för drograttfylleri.

Bilen, som var på väg norrut, vinglade och var, enligt larmet, nära att krocka med flera mötande fordon. Polisen tog upp jakten och när de kom i kapp, norr om Hasslerör, hade redan en medtrafikant lyckats få stopp på lastbilen.

Lastbilens förare, en 30-åring från Lidköping, visade tecken på att vara påverkad och misstänks nu för drograttfylleri.