28 jan 2016 18:12

28 jan 2016 18:12

Leksberg vidare i Vi i femman

SKÖVDE

Mariestad har ett lag kvar i Skaraborgs del av radiotävlingen Vi i femman. Leksbergs skola gick nämligen vidare i den sista kvartsfinalen, som sändes på torsdagskvällen.

Laget – Alice Uutela och Hannes Kramer – tog ledningen direkt, drog ifrån på matematikfrågan och behöll sedan greppet om matchen mot Montessoriskolan från Skövde. Slutresultatet blev 33–28 till Leksbergseleverna. I semifinalen väntar 5A på Timmersdala skola.

Mariestad har ett lag kvar i Skaraborgs del av radiotävlingen Vi i femman. Leksbergs skola gick nämligen vidare i den sista kvartsfinalen, som sändes på torsdagskvällen.

Laget – Alice Uutela och Hannes Kramer – tog ledningen direkt, drog ifrån på matematikfrågan och behöll sedan greppet om matchen mot Montessoriskolan från Skövde. Slutresultatet blev 33–28 till Leksbergseleverna. I semifinalen väntar 5A på Timmersdala skola.