22 jan 2016 11:24

22 jan 2016 11:24

Tjuven försvann med ryggsäck

MARIESTAD

Vid Smedjevägen på det nya Ekuddenområdet inträffade en märklig händelse vid 15.45 i onsdags.

En yngre pojke såg att en man var inne på familjens tomt och stal en herrcykel som denne tog med sig ut mot cykelbanan. Mamman sprang efter och hittade cykeln. Hon såg också att tjuven var inne i trädgården i en grannfastighet. Där stal mannen stal en ryggsäck med träningskläder som låg i en cykelkorg. Tjuven konfronterades och pratade engelska, men försvann snabbt från platsen med ryggsäcken.

En yngre pojke såg att en man var inne på familjens tomt och stal en herrcykel som denne tog med sig ut mot cykelbanan. Mamman sprang efter och hittade cykeln. Hon såg också att tjuven var inne i trädgården i en grannfastighet. Där stal mannen stal en ryggsäck med träningskläder som låg i en cykelkorg. Tjuven konfronterades och pratade engelska, men försvann snabbt från platsen med ryggsäcken.