2016-01-22 06:00

2016-01-22 06:00

Möten i hemmet ger barnen extra trygghet

MARIESTAD: Anette och Åsa stöttar familjer och kommuner

Ju länge en elev blir hemma från skolan desto starkare växer sig ångesten och oron över att inte passa in. Samtidigt kämpar familjen för att få ihop vardagen och för en kamp mot skola och socialtjänst för rätten till stöd. Det är då psykiatrisjuksköterskorna Anette Sannerfors och Åsa Lagerström kliver in i bilden.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: mariestadstidningen.se, sla.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto