15 jan 2016 08:57

15 jan 2016 08:57

Drograttfyllerist i centrala Mariestad

MARIESTAD

Vid 23-tiden på torsdagen kontrollerade polisen en bilförare på Nygatan i Mariestad. Föraren, en man i 20-årsåldern från Timmersdala, visade sig vara påverkad av narkotika. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

I bilen hittades också en mindre mängd hasch. En Skövdebo i 20-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott och innehav. Två andra män, en 23-årig Mariestadsbo och en 16-åring från Timmersdala, är misstänkta för ringa narkotikabrott, eget bruk.

I bilen hittades också en mindre mängd hasch. En Skövdebo i 20-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott och innehav. Två andra män, en 23-årig Mariestadsbo och en 16-åring från Timmersdala, är misstänkta för ringa narkotikabrott, eget bruk.