04 jan 2016 06:00

04 jan 2016 10:50

Väska med dyrt innehåll lämnades kvar

MARIESTAD

För en familj som stannat på Burger King för att äta lunch på söndagen blev besöket i Mariestad en dyr historia.

När de lämnade restaurangen vid 16-tiden glömde de nämligen en handväska vid bordet. De uppskattar värdet på väskan och dess innehåll – bland annat en mobiltelefon och en dator – till nästan 24 000 kronor. När de upptäckte att de saknade väskan, några timmar efter besöket, var den borta och stölden polisanmäldes.

När de lämnade restaurangen vid 16-tiden glömde de nämligen en handväska vid bordet. De uppskattar värdet på väskan och dess innehåll – bland annat en mobiltelefon och en dator – till nästan 24 000 kronor. När de upptäckte att de saknade väskan, några timmar efter besöket, var den borta och stölden polisanmäldes.