17 dec 2015 08:34

17 dec 2015 08:34

Sara lyrisk över filmen

MARIESTAD: Star Wars: The Force Awakens

Premiären är avklarade och det var en nöjd Sara Wallmon som samlade intrycken efter att ha sett nya Star wars-filmen.
– Den var precis så bra som jag hoppades eller rättare sagt bättre, säger Sara lyriskt.

Hon ger filmen toppbetyg.

– Jag ger filmen fyra starka ljussablar. Det är en tät och välskriven handling som griper tag i tittaren direkt. De gamla hjältarna har åldrats, men de är precis lika bra som alltid. Det finns massor av humor och snabba repliker

Hjärtligt

Alla ingredienser som tidigare gjort filmerna populära finns kvar.

– Det märks att regissören JJ Abrams har ett varmt och innerligt förhållande till historierna sedan tidigare. Två timmar 15 minuter kändes som en kvart och det är alldeles för långt kvar till nästa film, som enligt filmsajten IMDb ska ha premiär 17/12 2017, exakt 40 år och en dag efter första filmen som kom 1977.

Hon ger filmen toppbetyg.

– Jag ger filmen fyra starka ljussablar. Det är en tät och välskriven handling som griper tag i tittaren direkt. De gamla hjältarna har åldrats, men de är precis lika bra som alltid. Det finns massor av humor och snabba repliker

Hjärtligt

Alla ingredienser som tidigare gjort filmerna populära finns kvar.

– Det märks att regissören JJ Abrams har ett varmt och innerligt förhållande till historierna sedan tidigare. Två timmar 15 minuter kändes som en kvart och det är alldeles för långt kvar till nästa film, som enligt filmsajten IMDb ska ha premiär 17/12 2017, exakt 40 år och en dag efter första filmen som kom 1977.