12 dec 2015 09:53

12 dec 2015 09:53

Snattande flickor i klädbutik

Nedan följer de senaste händelserna från polisen.

Snatteri. Vid 17.15-tiden i fredags togs två flickor på bar gärning när de snattade varor på Lindex i Mariestad. Flickorna är födda 2002 respektive 2003. Vad för varor som har stulits och till vilket värde är oklart. Polisen har valt att inte inleda någon förundersökning. Däremot kan socialtjänsten komma att kopplas in.

Drograttfylla. En man från Karlsborg, född 1962, stoppades av polisen vid Stenbäcken vid 23.30-tiden i fredags. Mannen är misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri.

Bråk. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel i relation. Strax efter klockan 01.00 natten mot lördagen åkte en patrull till en bostad på Stockholmsvägen i Mariestad. Det skedde inget gripande, men mannen är fortfarande misstänkt och utredning pågår.

Narkotikabrott. En narkotikapåverkad man, född 1994, ertappades på Nygatan i Mariestad vid 02.25 natten mot lördagen. Brottsrubriceringen är ringa narkotikabrott eget bruk.

Snatteri. Vid 17.15-tiden i fredags togs två flickor på bar gärning när de snattade varor på Lindex i Mariestad. Flickorna är födda 2002 respektive 2003. Vad för varor som har stulits och till vilket värde är oklart. Polisen har valt att inte inleda någon förundersökning. Däremot kan socialtjänsten komma att kopplas in.

Drograttfylla. En man från Karlsborg, född 1962, stoppades av polisen vid Stenbäcken vid 23.30-tiden i fredags. Mannen är misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri.

Bråk. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel i relation. Strax efter klockan 01.00 natten mot lördagen åkte en patrull till en bostad på Stockholmsvägen i Mariestad. Det skedde inget gripande, men mannen är fortfarande misstänkt och utredning pågår.

Narkotikabrott. En narkotikapåverkad man, född 1994, ertappades på Nygatan i Mariestad vid 02.25 natten mot lördagen. Brottsrubriceringen är ringa narkotikabrott eget bruk.