09 dec 2015 18:14

09 dec 2015 18:14

Nytt startdatum för Burger King

MARIESTAD

Burger Kings öppnande i Mariestad närmar sig med stormsteg.

När MT talade med franchisetagaren Mattias Johansson i november sa han att planen var att öppna den 8 december. Datumet har passerat – men den som suktar efter snabbmatskedjans hamburgare och strips behöver inte vänta särskilt länge.

Johansson förklarar att öppningen i stället sker den 11 december, alltså nu på fredag.

– Det är en del smådetaljer som är kvar att fixa, men på det stora hela är det klart i restaurangen. De stora skyltarna håller vi på med just nu och planerar att få upp innan fredag, säger Mattias Johansson.

När MT talade med franchisetagaren Mattias Johansson i november sa han att planen var att öppna den 8 december. Datumet har passerat – men den som suktar efter snabbmatskedjans hamburgare och strips behöver inte vänta särskilt länge.

Johansson förklarar att öppningen i stället sker den 11 december, alltså nu på fredag.

– Det är en del smådetaljer som är kvar att fixa, men på det stora hela är det klart i restaurangen. De stora skyltarna håller vi på med just nu och planerar att få upp innan fredag, säger Mattias Johansson.