02 dec 2015 14:07

02 dec 2015 14:07

Mamma misshandlade dotter

MARIESTAD

40 dagsböter för misshandel blev domen för en Mariestadskvinna i 50-årsåldern.

Händelsen utspelade sig den 6 september.

Den dömde misshandlade sin dotter genom att dra henne hårt i håret. Hon tryckte även till dottern i ansiktet med handen och sparkade henne på benet. Vid överfallet lossnade hår på dotterns huvud. Det blev också en blånad på benet och en spräckt läpp.

Även en broder ska från början ha varit inblandad i oenigheten med mamma.

Händelsen utspelade sig den 6 september.

Den dömde misshandlade sin dotter genom att dra henne hårt i håret. Hon tryckte även till dottern i ansiktet med handen och sparkade henne på benet. Vid överfallet lossnade hår på dotterns huvud. Det blev också en blånad på benet och en spräckt läpp.

Även en broder ska från början ha varit inblandad i oenigheten med mamma.