15 nov 2015 21:52

15 nov 2015 21:54

Hedrade offren i terrorattacken

MARIESTAD

Under söndagskvällens samlades ett 50-tal Mariestadsbor på Nya torget för att tända ljus och hålla en tyst minut, för att hedra offren vid terrorattackerna i Paris i fredags kväll och Beirut tidigare i veckan.

Vid manifestationen, arrangerad av nätverket Tillsammans för Mariestad, talade Hassan Alkharat.

– Idag står vi alla tillsammans och tänker på offren i Paris, alla anhöriga och alla offer i hela världen. Vi känner smärta. Jag önskar att vi alla tillsammans står upp och jobbar hårt för att kämpa emot terrorn i världen, sa Hassan i sitt tal.

Vid manifestationen, arrangerad av nätverket Tillsammans för Mariestad, talade Hassan Alkharat.

– Idag står vi alla tillsammans och tänker på offren i Paris, alla anhöriga och alla offer i hela världen. Vi känner smärta. Jag önskar att vi alla tillsammans står upp och jobbar hårt för att kämpa emot terrorn i världen, sa Hassan i sitt tal.