14 nov 2015 16:42

14 nov 2015 17:07

Wigh petas ur SD:s partistyrelse

SKARABORG

Sverigedemokraterna möblerar om i partitoppen. I valberedningens förslag till ny partistyrelse står det klart att flera personer petas, däribland riksdagsledamot Hanna Wigh från Falköping. Wigh, som tidigare i år fick lämna socialutskottet, har suttit i partistyrelsen i fyra år.

”Visst känns det trist att min tid i PS nu kommit till ända men det kändes inte särskilt överraskande utan var ett ganska väntat besked. Det har funnits en del meningsskiljaktigheter i vissa frågor och när det blir uppenbart att jag avviker från övriga i mina åsikter om hur olika saker ska hanteras så är det nog bättre om jag inte sitter i den styrelsen. Den styrelse som valberedningen föreslår är ett mycket välarbetat, stabilt förslag och består av väldigt duktiga partikamrater”, skriver Wigh på sociala medier.

Val av ny partistyrelse för de kommande två åren görs i samband med Sverigedemokraternas landsdagar i Lund den 27–29 november.

 

 

 

”Visst känns det trist att min tid i PS nu kommit till ända men det kändes inte särskilt överraskande utan var ett ganska väntat besked. Det har funnits en del meningsskiljaktigheter i vissa frågor och när det blir uppenbart att jag avviker från övriga i mina åsikter om hur olika saker ska hanteras så är det nog bättre om jag inte sitter i den styrelsen. Den styrelse som valberedningen föreslår är ett mycket välarbetat, stabilt förslag och består av väldigt duktiga partikamrater”, skriver Wigh på sociala medier.

Val av ny partistyrelse för de kommande två åren görs i samband med Sverigedemokraternas landsdagar i Lund den 27–29 november.