04 nov 2015 15:25

04 nov 2015 15:26

Skickade bilder på sin erigerade penis

TING

En 20-årig Mariestadsbo har åtalats i Skaraborgs tingsrätt för fem brott: Våldtäkt mot barn, två fall av sexuellt ofredande, olovlig körning och brott mot knivlagen.

Våldtäkten hände i november 2014 då han ska ha haft oralt samlag med en flicka som var 14 år i Götene kommun. Mannen ska även vid två tillfällen under samma tidsperiod ha skickat fotografier till flickan av sin erigerade penis.

En 20-årig Mariestadsbo har åtalats i Skaraborgs tingsrätt för fem brott: Våldtäkt mot barn, två fall av sexuellt ofredande, olovlig körning och brott mot knivlagen.

Våldtäkten hände i november 2014 då han ska ha haft oralt samlag med en flicka som var 14 år i Götene kommun. Mannen ska även vid två tillfällen under samma tidsperiod ha skickat fotografier till flickan av sin erigerade penis.

  • Per Warvlin