29 okt 2015 09:15

29 okt 2015 09:16

Nya anmälningar om spottaren

MARIESTAD

Ytterligare en polisanmälan har gjorts angående den man som ofredat flera människor i centrala Mariestad genom att spotta på dem. Senast i raden är en kille född 1997 som den 10 oktober blev träffade av en spottloska på halsen. Målsägande väntade vid ett övergångsställe i centrala Mariestad och mötte då en man som spottade mot honom, loskan träffade på vänster sida halsen. Den spottande mannen gick sedan vidare utan att säga något.

– Även här stämmer signalementet på den person som pekats ut från tidigare liknande incidenter, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.

Ytterligare en polisanmälan har gjorts angående den man som ofredat flera människor i centrala Mariestad genom att spotta på dem. Senast i raden är en kille född 1997 som den 10 oktober blev träffade av en spottloska på halsen. Målsägande väntade vid ett övergångsställe i centrala Mariestad och mötte då en man som spottade mot honom, loskan träffade på vänster sida halsen. Den spottande mannen gick sedan vidare utan att säga något.

– Även här stämmer signalementet på den person som pekats ut från tidigare liknande incidenter, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.