28 okt 2015 11:14

28 okt 2015 11:15

Ny anmälan om spottande man

MARIESTAD

Ytterligare en anmälan har gjorts angående den man som under de senaste veckorna ofredat flera människor i Mariestad genom att spotta på dem. En man född 1992 blev träffad av en spottloska från en för honom okänd man när han handlade på Ica i centrala Mariestad 19 september.

– Vi har via foton kunnat konstatera att det handlar om samma man som de tidigare anmälningarna handlar om, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.

Ytterligare en anmälan har gjorts angående den man som under de senaste veckorna ofredat flera människor i Mariestad genom att spotta på dem. En man född 1992 blev träffad av en spottloska från en för honom okänd man när han handlade på Ica i centrala Mariestad 19 september.

– Vi har via foton kunnat konstatera att det handlar om samma man som de tidigare anmälningarna handlar om, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.