27 okt 2015 09:00

27 okt 2015 09:57

Stöld av 200 alufälgar

MARIESTAD

Återvinningsfirman Severins på Hammarsmedsgatan har drabbats av en omfattande stöld av aluminiumfälgar.

Mellan fredag och måndag stals 200 fälgar till ett värde av 15 000 kronor från området. Vikten på det stulna godset rör sig om närmare två ton. Tjuvarna måste ha haft ett större fordon för att få med sig alla fälgarna.

Polisen har inga spår efter gärningsmännen.

Återvinningsfirman Severins på Hammarsmedsgatan har drabbats av en omfattande stöld av aluminiumfälgar.

Mellan fredag och måndag stals 200 fälgar till ett värde av 15 000 kronor från området. Vikten på det stulna godset rör sig om närmare två ton. Tjuvarna måste ha haft ett större fordon för att få med sig alla fälgarna.

Polisen har inga spår efter gärningsmännen.

  • Per Warvlin