19 okt 2015 10:35

19 okt 2015 10:35

Emma prisades på näringslivsgalan

Den norra länsdelen representerades inte enbart av Mann Teknik vid torsdagens näringslivsgala i Skövde. Ytterligare en vinnare kommer härifrån, nämligen Emma Arvidsson som går i trean på Vadsbogymnasiets ekonomiprogram. Hon – och skolkamraten Erik Åhlund – var två av fyra nominerade ungdomar och det var alltså Emma som tog hem utmärkelsen ”Företagsam ungdom i Skaraborg 2015”. Emma fick priset för sitt företag Bread for Breakfast, där hon bakade och sålde bröd till husbilsgäster på Göta holme i Gullspång i somras.

Den norra länsdelen representerades inte enbart av Mann Teknik vid torsdagens näringslivsgala i Skövde. Ytterligare en vinnare kommer härifrån, nämligen Emma Arvidsson som går i trean på Vadsbogymnasiets ekonomiprogram. Hon – och skolkamraten Erik Åhlund – var två av fyra nominerade ungdomar och det var alltså Emma som tog hem utmärkelsen ”Företagsam ungdom i Skaraborg 2015”. Emma fick priset för sitt företag Bread for Breakfast, där hon bakade och sålde bröd till husbilsgäster på Göta holme i Gullspång i somras.